norby.org


 

Lokalnytt och information för stadsdelen Norby i Uppsala

 

Publiceras av Södra Norby villaförening


Förstasidan    Tidigare notiser    Norbys historia    Gatunamn    Alla föreningar    Alla företag    Norbyprofilen    Hus i Norby


 

Norbyprofilerna november 2003:

Camilla och Claes Lagelius

Camilla vid invigningen av butiken.

I oktober öppnade en ny butik på Svamptorget. Den drivs av Camilla och Claes Lagelius som bor på Tryffelvägen. Butiken heter Millans Present & Hobby.

 

– Det är otroligt roligt att ha en egen affär, säger Camilla och skiner som en sol. Tänk bara på alla trevliga människor som kommer in. Det var en gammal dröm som gick i uppfyllelse.

Idag bor familjen i Trädgårdsstaden. Men Camilla är också uppvuxen här i Norby, på Norra Parkvägen. Så det kändes extra bra att få öppna en butik på Svamptorget.

 

Vad jobbade ni med förut?

– Claes har haft klädaffär i både Gävle och Västerås tidigare, fortsätter Camilla. Själv jobbade jag som undersköterska på Akademiska sjukhuset. Och det här verkligen något helt annat än Landstinget…

 

Har du någon speciell sak i butiken du vill rekommendera?

Ja, kanske en blinkande julslips… Den är ganska kul!

 

(November 2003)

   

Namn:

Camilla och Claes Lagelius

Bor på:

Tryffelvägen

Aktuella som:

Har startat Norbys nyaste butik.

Familj:

Tre barn: 5, 9 och 12 år.

Bra och dåligt med Norby:

Det bästa är att det finns så mycket grönområden, t.ex. hela Hågadalen. Men man kunde önska sig mer aktiviteter för de större barnen, som fritids efter skolan eller någon fritidsgård.